Sunday, 23 March 2025

10 different questions sets arrange the following words in alphabetical order

 10 different questions sets arrange the following words in alphabetical order

1. cat, carrot, cucumber, cup
2.dog, desk, dart, door
3.apple, apricot, avocado, airplane
4.ball, bat, banana, basket
5.chair, chalk, cheese, chocolate
6.lamp, lemon, ladder, lunch
7.grape, garden, gift, gate
8.pencil, paper, pen, package
9.window, wall, watermelon, wool
10.tree, table, towel, tunnel

Answer

1. cat, carrot, cucumber, cup
Answer: carrot, cat, cucumber, cup

2.dog, desk, dart, door
Answer: dart, desk, dog, door

3.apple, apricot, avocado, airplane
Answer: apple, apricot, airplane, avocado

4.ball, bat, banana, basket
Answer: ball, banana, basket, bat

5.chair, chalk, cheese, chocolate
Answer: chair, chalk, cheese, chocolate

6.lamp, lemon, ladder, lunch
Answer: ladder, lamp, lemon, lunch

7.grape, garden, gift, gate
Answer: garden, gate, gift, grape

8.pencil, paper, pen, package
Answer: package, paper, pen, pencil

9.window, wall, watermelon, wool
Answer: wall, watermelons, window, wool

10.tree, table, towel, tunnel
Answer: table, towel, tree, tunnel


No comments:

Post a Comment

Timekeeper: Invention of Marine Chronometer

READING PASSAGE 1 You should spend about 20 minutes on  Questions   1-14  which are based on Reading Passage 1 below. Shop for bestselle...